Zaklad gastronomiczny opis

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym całe.

Dla lekkich także dłuższych lokali POS znacznie dobrze kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i ogromnych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dopasowane do pracy na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni wydawanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem książce w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i systemami, które usprawnią działanie każdego domu. Funkcjonowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.